2016-09-12

ISG Nordic söker Driftsättningstekniker i Stockholm och Skåne

ISG Nordic består av två bolag, ISG Systems AB och Nordic Alarm AB. Bolagen har samordnat verksamheterna och drivs som en enhet med 4 affärsområden, där område säkerhet (Nordic Alarm) är det största.

Bolagen ägs av Lagercrantz Group och ingår där i divisionen Communications.

Lagercrantz Group är en teknikkoncern som är noterad på NASDAQ Stockholm och omsätter ca 2,9 Mdr i de ca 40 dotterbolag som finns inom koncernen.

ISG Nordic omsätter idag ca 100 MSEK med god lönsamhet och har ca 35 anställda.

Bolaget arbetar med tekniska lösningar inom område Process/Automation, Logistik, Infrastruktur och Säkerhet. Verksamhetens primära målgrupp är kunder med höga krav och affärskritiska lösningar.

Leveranserna sker ofta i projektform med ett projektteam som leds av en projektledare. En egenutvecklad och på marknaden väl etablerad larmmjukvara/hårdvara (Integral) används i flertalet av leveranserna. Bolaget har också en väl fungerande och effektiv serviceorganisation med 24h tillgänglighet där fältservicetekniker genomför löpande underhåll och felavhjälpning.

Produkter och tjänster i område säkerhet:

  • Systemet Integral med undercentraler och larmnoder
  • Larm System
  • CCTV System
  • Passage system
  • Service med 24h tillgänglighet

Bolagets kunder finns primärt i Sverige. Läs mer på www.lagercrantz.com och www.nordicalarm.se samt www.isg.se

Din roll:

Du kommer i första hand arbeta med, driftsättning, underhåll av säkerhetssystem samt att ge våra kunder support. Rollen infattar mycket kundkontakt.

Nordic Alarm erbjuder:
  • En trevlig arbetsmiljö i en säljorienterad organisation
  • En flexibel arbetsplats där du tar mycket eget ansvar
  • Möjlighet till att utvecklas inom många olika områden

Dina kvalifikationer:

Vi ser att du har erfarenhet av larmbranschen och att du har en förståelse för de produkter och tjänster som finns idag. Vidare vill vi att du har IT kunskaper och ett tekniskt intresse. Som person vill vi att du är öppen, positiv, noggrann, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vidare är du självgående, flexibel, kommunikativ och framförallt har du ett eget driv och en vilja att förstå och lära dig nya saker. Då projekt bedrivs runt hela Sverige måste du vara beredd på resor.

Ansökan skickas till VD Martin Sirvell, martin.sirvell@isg.se

Nyheter från ISG

2017-06-12

Agent Vi Channel Partner Award

ISG Systems AB får utmärkelsen Channel Partner Award för EMEA av Agent Vi

Fler nyheter

2017-04-13 Martin Sirvell ny VD för ISG Nordic

ISG Nordics verksamhet förstärks ytterligare genom Martin Sirvell som tillträder som ny VD. ISG Nordic är resultatet av samarbetet mellan ISG Systems och Nordic Alarm och företagen är organiserade i fyra specialiserade affärsområden: Säkerhet, Logistik, Infrastruktur och Process/Automation.

2016-11-10 ISG levererar nytt videosystem till Öresundsbron

ISG har vunnit en upphandling för leverans av nytt videosystem till Öresundsbron.

2016-10-07 Besök ISG Nordic på SKYDD

Välkommen till vår monter på säkerhetsmässan för ett personligt möte med information om det senaste. Vi vill även berätta hur vår gemensamma verksamhet ISG Systems AB & Nordic Alarm AB med samlad kompetens och kapacitet kan erbjuda de bästa systemlösningarna till er och era kunder.

2016-08-24 ISG levererar säkerhetssystem till Gullbergstunneln i Göteborg

Väg E45 ingår i det nationella stamvägnätet och är därför på många sätt av riksintresse. Varje dag passerar i snitt 55 000 fordon längs vägsträckan Lilla Bommen-Marieholm.