2014-06-24

Utvecklande möten på Euro Mine Expo

Årets Euro Mine Expo mässa är över för denna gång och med detta ser vi fram emot det spännande arbetet med nya kunder och samarbetspartners inom gruvbranschen.

- Det visade sig att ISG’s erfarenhet och kunskap kan hjälpa kunder inom gruvnäringen med en del av de utmaningar de står inför. Det ska verkligen bli spännande att följa, säger affärsområdesansvarig Michael Wallén.

Tack alla besökare för visat intresse för ISG som företag och för de kamerasystemen vi kan leverera både till den mobila och fasta processindustrin. För mer information se till exempel vårt DIVA-system. Ni som missade oss och vill veta mer om vad vi har att erbjuda, tveka inte att höra av er.

Nyheter från ISG

2017-06-12

Agent Vi Channel Partner Award

ISG Systems AB får utmärkelsen Channel Partner Award för EMEA av Agent Vi

Fler nyheter

2017-04-13 Martin Sirvell ny VD för ISG Nordic

ISG Nordics verksamhet förstärks ytterligare genom Martin Sirvell som tillträder som ny VD. ISG Nordic är resultatet av samarbetet mellan ISG Systems och Nordic Alarm och företagen är organiserade i fyra specialiserade affärsområden: Säkerhet, Logistik, Infrastruktur och Process/Automation.

2016-11-10 ISG levererar nytt videosystem till Öresundsbron

ISG har vunnit en upphandling för leverans av nytt videosystem till Öresundsbron.

2016-10-07 Besök ISG Nordic på SKYDD

Välkommen till vår monter på säkerhetsmässan för ett personligt möte med information om det senaste. Vi vill även berätta hur vår gemensamma verksamhet ISG Systems AB & Nordic Alarm AB med samlad kompetens och kapacitet kan erbjuda de bästa systemlösningarna till er och era kunder.

2016-08-24 ISG levererar säkerhetssystem till Gullbergstunneln i Göteborg

Väg E45 ingår i det nationella stamvägnätet och är därför på många sätt av riksintresse. Varje dag passerar i snitt 55 000 fordon längs vägsträckan Lilla Bommen-Marieholm.